Jdi na obsah Jdi na menu
 

 


Zde je místo pro Vaše náměty, připomínky a vzkazy. Za všechny předem děkujeme.
Pište zde příspěvky týkající se divadelních představení nebo OS KDO.
Příspěvky obsahující rasismus, vulgární výrazy, urážky a pod. budou mazány!


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Pozvánka

(Renata , 8. 1. 2013 9:23)

Ahoj Oldo , je nám to děsně líto těšili jsme se na vaše představení ,bohužel hrajeme až do 13.4 2013 každý víkend divadlo někdy i pátek sobota .
Máme před sebou 16 vystoupení .
Termíny budeme zveřejňovat na netu .19 jsme v Medlovicích .
Pokud plánujete ještě nějaké vystoupení napiš ,nebo alespoń na CD pošli . Opravdu nás to velice mrzí ,jezdíme -když nehrajeme- podpořit ....

Re: Re: Pozvánka

(Olda, 23. 1. 2013 15:51)

Toto představení putuje zatim do archívu.Důvodem je narození ratolesti jedné členky.která nebude momentálně schopna sehrát reprízu,tudíž dáme v brzké době dohromady DVD a s radostí vám ho pošlem nebo jinak doručíme.
Každopádně chystáme další hru a představení o kterém vás budu určitě informovat.
Brzy na viděnou i na slyšenou.
S pozdravem

nabídka Rychty

(Zdenka Jičínská - Rychta, 12. 9. 2012 19:51)

Dobrý den, v návaznosti na váš průzkum uvedený v obecním zpravodaji připomínáme, že divadelní představení je samozřejmě možné realizovat i v sále Rychty. Souhlasím, že sál hasičky není příliš prostorný, ale zároveň je dobré premiéry udržet v obci - mluvím z vlastní zkušenosti. Vím, že prostor sálu Rychty je nízký, ale kapacita sálu je větší.
Jinak musím uznat, že kdokoli se zapojí do podobných aktivit, zasluhuje neskutečné uznání kvůli časovému nasazení a vložení obrovského množství energie. Vaše poslední představení jsem navštívila v Pustiměři. Díky za vaši práci

Přes přísný zákaz dotýká se sněhu

(Olda Fikr (Brno,divadlo Na pavlači), 10. 4. 2012 21:30)

Zdravím a pozdravuji,
vážení divadelní přátelé,hra "Přes přísný zákaz dotýka se sněhu",kterou sem měl možnost zhlédnout v Rozstání,zanechala ve mě velice pozitivní a silný kulturní zážitek.Sem nadšen vaším představením a chtěl bych vám tímto vyseknout poklonu,za skvěle odvedenou práci vás všech.Přeju pevný nervy a mnoho elánu do dalších počinů.Děkuji za super podívanou.
Možná někdy v budoucnu,bydete i vy mít tu možnost navštívit představení našeho divadelního spolku Na pavlači...přijděte,rádi vás pobavíme.
S pozdravem Olda

Re: Přes přísný zákaz dotýká se sněhu

(OS KDO, 11. 4. 2012 14:08)

Čau Oldo
Moc díky za slova uznání a jsme rádi, že se tě naše představení líbilo. Jak budete hrát tak napiš a mi se rádi na vás přijedem podívat. Hodně pohody a úspěchů vám přejí KDO

Přes přísný zákaz dotýkát se sněhu.

(Eva Tesařová, 8. 1. 2012 18:05)

Už jsem děkovala K.D.O. ve facebooku a zopakuji to ještě tady. Bylo to vynikající, bylo to perfektní. Řekla bych, že taková hra a s takovými herci je něco, co se musí líbit každému. Na všechny problémy, starosi i na obyčejné dny je tady toto zážitek sváteční. Děkuji a fandím Vám v pokračování Vašich vystoupení.

Pohádkový les 2011

(Věra, 19. 9. 2011 8:10)

Špica jako dycky. Jste úžasní!!!

Poděkování za vynikající představení

(Pavel Frýdek, 27. 3. 2011 17:20)


Vážení.

Včera jsem navštívil vaše představení Nájemníci pana Swana ve Vyškově a byl jsem překvapen vynikající úrovní tohoto představení. Navtivil jsem sice "pouze představení ochotnického divadla", ale výkony herců byly rovny výkonům profesionálních herců a to i přesto, že představení bylo pro herce velmi náročné. Obzvlášť se mi líbily výkony paní Martiny Štelclové, Miroslava Gryce a Václava Plisky.
Děkji za vynikající zábavu a těším se na vaše další představení.

plánovaná představení

(Zdenka, 12. 1. 2011 11:43)

Dobrý den, prosím, vyvěsíte termíny plánovaných představení mimo Krásensko? O víkendu jsem nemohla přijít a ráda bych představení viděla.

Re: plánovaná představení

(Klára, 21. 2. 2011 12:11)

V kolik hodin hrajete v Senetářově a ve Vyškově?

Skvělé představení

(Lenka Suráková, 11. 1. 2011 7:09)

Ahojte,
také Vás všechny divadelníky zdravím a musím říct, že to bylo opravdu úžasné představení. Všichni jste podali perfektní výkon, moc se mi to líbilo. Smekám před Vámi....Lenka

Poděkování a uznání.

(Eva Tesařová, 9. 1. 2011 21:23)

Krásenští divadelní ochotníci,
bylo to SUPER. Smekám před Váma pomyslný klobouk. Zvládnout ten zamotaný děj je umění, nakonec bylo fajn, že se "Eric Swan" ke všemu přiznal a tím dal dohromady ucelený děj. Komedie jak má být a výbuchy smíchu? Těch bylo moc a moc a bylo čemu. Děkuji za VYNIKAJÍCÍ zážitek všem hercům a děkuji též Renatě Škrobové, která to vlastně dala dohromady a úspěšně.

Pohádkový les

(Renata Vágnerová, 12. 9. 2010 11:20)

Divadelníci, hrozně moc dík za večerní pohádkový les. Jste úžasní!!

Děkujeme za podporu

(Ondřej Kašpar, 10. 5. 2010 8:05)

Vážení kolegové,

děkujeme za Vaši návštěvu u nás v Náměšti na Hané a zároveň za Vaši podporu. Přejeme hodně úspěchů a štěstí ve vaší činnosti a v uvedení hry Nájemníci pana Swana.

S pozdravem

Ondřej Kašpar
Občanské sdružení ZA DVEŘMI
Náměšť na Hané
www.divadlo-zadvermi.cz

Poděkování

(Blanka Ambrožová, Bob Mayer, 31. 3. 2010 12:21)

Vážení,

chtěli bychom Vým poděkovat za pěkný sobotní večer v Ostrově u Macochy, kam jezdíme na chalupu. Jsme z Brna, ale tady do divadla nechodíme. Naše sousedka paní Šenková nám již volni vykládala, jaký jste měli úspěch a tak jsme se na Vás těšili.
Vůbec jste nás nezklamali, výborně jsme se pobavili.
Přejeme Vám hodně úspěchů, humoru, nápadů a skvělého obecenstva!

Ze srdce

Blanka Ambrožová
Bob Mayer

Festival Žně na Stodole 2010

(Divadlo Stodola, 28. 3. 2010 12:28)

Dobrý den milí ochotníci,
rádi bychom vás pozvali na náš festiválek, který pořádáme již po šesté. Letos se festival pořádá v termínu 11. -13. června 2010 v Jiříkovicích u Šlapanic, nedaleko Brna. Více informací o našem divadle i festivalu najdete na www.divadlostodola.cz, nebo mě kontaktujte na 723085436.
Těším se na shledanou Benešová Gabriela, Divadlo Stodola, email: stodola.divadlo@seznam.cz

poděkování

(Dana Benešová, 15. 3. 2010 14:40)

děkujeme všem účinkujícím na představení, bylo to výborné, smáli jsme se až do konce,už se těšíme na další vystoupení v Pustiměři

Díky

(Mojmír Šmehlík, 14. 3. 2010 9:32)

Za sebe a za svou rodinu Vám děkuji za nevšední kulturní a umělecký zážitek z Vašeho sobotního představení v Pustiměři a doufám že Vaše vystoupení v naší obci nebylo poslední .

Odpověď

(OS KDO, 13. 3. 2010 11:54)

Pani Benešová
Na všech představeních, které jsme odehráli byly i děti, kterým bylo méně než 13.Myslím, že dítě můžete vzít s sebou.

představení i pro děti?

(Dana Benešová, 13. 3. 2010 10:15)

Prosím o sdělení, zda je představení Rodina je základ státu vhodná i pro 13 dítě, kterého bychom chtěli vzít za kulturou, děkuji